بنیاد جهانی سُخن گُستران سبزمنش، Sabz manesh Foundation
مجموعه اشعار شاعران معاصر و شاعران جوان و بزرگترین پایگاه ادبی شعر، معرفی شاعران ، طنز، ادبیات فارسی، داستان نویسی، مقاله نویسی، و واژه سازی میباشد.

نخستین جشنواره‌ی منطقه‌ای شعر لکی واته به کار خود پایان داد

نخستین جشنواره‌ی منطقه‌ای شعر لکی واته به کار خود پایان داد

مراسم پایانی نخستین جشنواره‌ی منطقه‌ای شعر لکی واته ساعت ۱۵ روز ۱۹ اسفند ماه، در سالن همایشات اداره‌ی فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد برگزار شد.

در این مراسم که بدون هیچ کمک و همیاری و همکاری از سوی ارگان‌های دولتی و با حضور جمع کثیری از اهالی فرهنگ و هنر برگزار شد، خانم “تیام گودرزی” مجری مطرح بروجردی، گرداننده‌ی بخش‌های مختلف و متنوع این آیین بود.

ابتدای برنامه آقای “فرشاد ملک‌پور” هنرمند بروجردی به سرنا نوازی پرداخت.

سپس “محمد فصیحی”، دبیر و مسئول برگزاری جشنواره به ارائه‌ی گزارش جامع و کاملی از روند برگزاری و داوری و برپایی جشنواره پرداخت.

در ادامه دکتر “ناصر دولتشاه” به نمایندگی از ریاست اداره‌ی فرهنگ و ارشاد بروجرد، در باب بزرگان و هنرمندان بروجرد سخن راند و در آخر از عدم حضور مسئولان بروجردی در حمایت و برگزاری این جشنواره گلایه کرد.

گروه رقص و موسیقی کاسیت به سرپرستی آقای “بهمن هراتی” به اجرای زنده‌ی رقص لری پرداختند که با تشویق بی‌نظیر حضار مواجه شدند.

سپس از سال‌ها خدمت ادبی و هنری استاد “عیدی عالی‌تبار” تقدیر و تشکر شد و هدایایی به رسم یادبود به ایشان اهدا شد.

در ادامه‌ی مراسم، شاعران منتخب جشنواره به شعرخوانی پرداختند. ابتدا آقایان “مرتضی قبادی‌پور” از کرمانشاه و “رضا حسنوند” (شوریده لرستانی) از الشتر به شعرخوانی پرداختند.

مابین برنامه، آقای “جبار مرادی” ورزشکار و رییس هیأت پرورش اندام فرهنگ دوست، شهرستان بروجرد، در اقدامی غافلگیرانه، با اهدای هدابا و مدال‌های قهرمانی خود، از “محمد فصیحی” دبیر جشنواره و استاد “عیدی عالی‌تبار” تقدیر و تجلیل نمود.

بعد از این حرکت غافلگیرانه، آقایان “بابک درویش‌پور” از هرسین، “حجت علیپور” از کوهدشت و “حشمت آزادبخت” کوهدشت به خواندن سروده‌های لکی خود پرداختند.

گروه موسیقی هم‌دنگ در ادامه‌ به ارائه‌ی برنامه پرداخت.

آقای “ولی‌اله تیموری” (مبین بروجردی) چند شعر لکی خواند و سپس استاد “حسین دهقان” شاعر بروجردی که مهمان برنامه بود به ارائه‌ی شعرهایی به گویش بروجردی پرداخت.

گروه تأتر ایرانی به سرپرستی آقای “شریعتمداری” نمایشی را اجرا کرد و سپس آقایان “علی نظری جلالوند” از کرمانشاه، “حسن اکبری‌نسب” شاعر کوهدشتی ساکن بروجرد، “احمد کنجوری” از نورآباد، “مرتضی خدایگان” شاعر کوهدشتی ساکن کرج و خانم‌ها “مریم کولیوند” از دره‌شهر و “بهناز ابوالوفایی” (همسر مرتضی خدایگان) از کرج به ترتیب شعرخوانی کردند.

در ادامه “دینا راهپیما” دختر نوجوان سیزده ساله که در مسابقات شاهنامه‌خوانی به مقام دومی کشوری دست یافته بود، به نقالی پرداخت.

قبل از اهدای جوایز برگزیدگان، از کتاب کوچیل مجموعه اشعار لکی شاعران ایران، که “محمد فصیحی” جمع‌آوری کرده بود، رونمایی شد و در آخر از شاعران برگزیده و تعدادی دیگر از هنرمندان فعال در برگزاری جشنواره، با اهدای جوایزی و بسته‌های فرهنگی و لوح تقدیر قدردانی و تجلیل شد.

تهیه گزارش: زانا کوردستانی عضو محترم سبزمنش

 

1165a9e3 A9b2 463f Add6 67a5878e4663 63575ec6 057b 4941 84a5 59b4aa5899b6 F5dbb79c Ca88 406b 95a3 Fadf30e39668

 

ارسال یک پاسخ